Bill ja Hillary Clintonin rikokset joista valtamedia vaikenee

Niille joille lukeminen on työlästä mutta Clintonien ultrarikollinen historia ja Clinton säätiön korruptio kiinnostavat, Maaradio on koonnut listan YouTubessa olevista Clintoneiden rikoksia käsittelevistä dokumenteista ym. videoista. Clintoneiden rikoksista on tehty dokumentteja ja ohjelmia enemmänkin, mutta helpoimmin alkuun pääsee katsomalla toukokuussa 2016 ilmestyneen dokumentin nimeltään Clinton Cash. Dokumentti on tehty Peter Schweizerin New York Times bestseller -kirjan Clinton Cash: The Untold Story of How and Why Foreign Governments and Businesses Helped Make Bill and Hillary Rich (2015) pohjalta.

Clinton Cash alkaa dokumentin tekijöiden Steve Bannonin ja Schweizerin lyhyellä keskustelulla. Schweizer on mm. Government Accountability Instituten johtaja, toimien myös Breitbart.com uutisportaalin toimittajana. Bannon toimii nykyisin Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin hallituksen päästrategistina, Trumpin neuvonantajana ja hän on myös USA:n kansallisen turvallisuusneuvoston pysyvä jäsen.

Schweizer nostaa keskustelussa jopa Clinton säätiön rikoksia suuremman huolen esille: Mikäli valtavaa korruptiobisnestä pyörittävä Clinton säätiö ei joudu toimistaan tilille, sen toimintamallista voi pian tulla yleinen käytäntö maailmassa.

Muut listaan valikoituneet dokumentit ovat: Hillary the Movie, The Bill and Hillary Clinton Complete Body Count, The Mena Connection ja Clinton Chronicles. Myös raportteja, esitelmiä ja minidokumentteja: The 60 Minutes Deception, How Hillary Clinton Would Have Screwed Up America (By Dinesh D´Souza), Exposing ISIS Lie: How Obama & Hillary Clinton Created ISIS, The Clintons War on Women, If You Think the Clinton´s Aren´t Evil…, The New Clinton Chronicles: Hillary´s Trail of Death Report ja Hillary Clinton ”Took Me Through Hell” Says 12yr. Old Rape Wictim.

Videot avautuvat kuvalinkeistä. Valitettavasti ne ovat ilman suomenkielistä tekstitystä.

‘Clinton Cash’ Movie Viewed Over 2 Million Times in Opening Week

Clinton Cash Documentary

Hillary the Movie Documentary

Clinton Body Count Documentary

Mina Connection Documentary

 

Clinton Chronicles Documentary

 

60 Minutes of Deception Documentary

 

How Hillary Would Have Screwed America (by Dinesh D'Souza)

 

How Barack Obama & Hillary Clinton Created ISIS

 

Clintons´ War on Women

 

If You Think Clintons Aren´t Evil...

 

New Clinton Cronicles Report

 

Clinton´s Rape Victim

Jätä kommentti