Las Vegasin verilöyly: 32 ongelmaa ja outoutta virallisessa versiossa

Yksinäinen hullu asemies, joka kuolee välittömästi ilman oikeudenkäyntiä. Kuinka monta kertaa olemme tämän kuulleet aiemmin? Route 91 Harvest Festivaalin verilöylyn virallinen versio on jälleen yhtä ”foliohattuinen” teoria, kuin monien muidenkin USA:ssa tapahtuneiden poliittisten murhien kohdalla. Uutispimento ja sosiaalisen median sensuuri on myös ollut silmiinpistävän voimakasta. Maaradio.fi listasi 31 ongelmaa ja outoutta Las Vegasin verilöylyn tapahtumiin, seurauksiin ja viranomaisten versioon liittyen. What happens in Vegas, stays in… secrecy.

Tämä artikkeli julkaistiin Maaradio.fi:ssä alunperin 9.10.2017.

Viranomaisten ja valtamedian versio tapahtuneesta

Vegas, mafian pystyttämä ja hallinnoima. Yksi korruptoituneimmista poliisipiireistä.

Sunnuntai-iltana 1.10. Las Vegas Boulevardilla sijaitsevalla Route 91 Harvest Festivalin konserttialueella on viimeisten tietojen mukaan kuollut 58 ihmistä ja 527 loukkaantunut. Country artisti Jason Aldean keikan aikana konserttialueella oli noin 22 000 ihmistä.

Uutisten mukaan epäilty aloitti ampumisen konserttipaikkaa viistosti sijaitsevasta toisen korttelin Mandalay Bay –hotellin 32 kerroksen kulmahuoneistosta sunnuntai-iltana n. klo 22:05 paikallista aikaa. 7 minuuttia myöhemmin kaksi ensimmäistä paikallista poliisia saapuivat 31. kerrokseen. Ampuminen hotellin ikkunoista loppui n. klo 22:15. Kaksi minuuttia tästä poliisit asemoituivat 32. kerrokseen, jossa ampujan huone oli. Noin 10 minuuttia tästä poliisit aloittavat evakuoinnin ja loukkaantuneiden etsinnän. Ensimmäiseen epäillyn sviittihuoneeseen tunkeuduttiin klo 11:20, jolloin epäilty löydettiin kuolleena lattialta. Kuolema oli tapahtunut päähän kohdistuneella ampumisella. Epäilty on tunnistettu Nevadalaiseksi henkilöksi nimeltään Stephen Craig Paddock, joka ei huhuista huolimatta jättänyt itsemurhaviestiä.

Tämä artikkeli pureutuu suurimpiin kysymyksiin ja ongelmakohtiin Las Vegasin tragediassa, jotka valtamedia on jättänyt huomiotta.

Las Vegas Metropolitanin poliisilaitoksen (LVMPD) Sheriffi Joseph Lombardon mukaan epäilty käytti hyökkäyksen aikana useita erilaisia kivääreitä, joista osa oli modifioitu jälkikäteen itselataavasta kertatuliaseesta konetuliaseeksi. Epäillyn huoneesta löytyi ilmeisesti peräti 23 ampuma-asetta ja satoja patruunoita. Hänen hotelliin parkkeeraamasta autostaan löytyi myös 50 paunaa räjähteitä ja 1600 patruunaa lisää. Poliisi tutkii parhaillaan, oliko epäillyllä myös aikomus käyttää räjähteitä. Sviittiin oli asetettu digitaalisia valvontakameroita epäillyn toimesta, yhden ollessa kiinnitettynä sviitin ovisilmään.

Epäilty oli varannut hotellihuoneen hiljattain muutamasta muustakin hotellista, kuten Ogden condosta (22.-25.9.) ja Chicagossa sijaitsevasta Blackstone Hotellista elokuussa. Kyseisinä ajankohtina näiden hotellien läheisyydessä järjestettiin niin ikään musiikkifestivaali. CNN:n (eli ”Communist Network News” ;-)) mukaan Stephen Paddock –niminen henkilö ei kuitenkaan kirjautunut jälkimmäiseen hotelliin koskaan. Se tapahtumien virallisesta versiosta pähkinänkuoressa.

Stephen Paddock. ”Yksinäinen hullu”. Case closed.

Kuka on Stephen Paddock?

Savun laskeuduttua viranomaiset ilmoittivat epäillyn olevan golffista pitävä, eläkkeellä, eikä kovin ”hyvässä hapessa” oleva 64-vuotias Nevadalainen, entinen kirjanpitäjä, pilotti ja lentokoneita omistava Stephen Paddock, joka oli ansainnut kiinteistökaupoillaan useita miljoonia ja joka viimevuodet oli tuhlannut rahojaan uhkapelaamiseen. Toinen Paddockin lentokoneista on ollut viimeiset kolme vuotta uuden omistajan hallussa. Tämä uusi omistaja on Volant LLC –niminen yhtiö, joka on toiminut alihankkijana USA:n puolustusministeriölle.

Paddockin kotoa Mesquitesta (Nevada) poliisi löysi 19 ampuma-asetta lisää, kuin myös räjähteitä, muutama tuhat patruunaa ja ”sähköisiä laitteita.” Harva hänen lähiomaisistaan on tuntunut tienneen miehen edes olleen kiinnostunut ampuma-aseista ja kaikki pitivät uutista totaalisena shokkina, että erittäin rauhallisena ja ystävällisenä kaverina tunnettu rikas eläkeläinen olisi hautonut moista hirmutekoa.

Joko osa lähipiiristä ei kerro koko totuutta tai Paddock on elänyt salaista kaksoiselämää. Jälkimmäinen lienee osaksi totta, koska Paddockin elämä tuntuu olevan olleen kuin parhaimmastakin agenttielokuvasta. Suurin totuus kuitenkin lienee se, että koko virallinen versio Paddockista on korkeintaan vain puoliksi totta.

Stephen Paddockin isä Benjamin ”Big Daddy” Paddock oli kuuluisa psykopaattinen sarjapankkiryöstäjä, joka on komeillut jopa FBI:n Top 10 most wanted –listalla. Stephen toinen veli (Ericin lisäksi) on Bruce Paddock ja hän on poliisin etsimä huumekauppias. Paddockilla oli myös mysteerinen naisystävä, josta lisää tuonnempana.

Paddock oli radikaali jihadisti ja äärivasemmistolainen?

Yllä oleva sitaatti on parodiaa, koska sitä on myös virallinen versiokin, jälleen kerran.

Stephen Paddockista liikkuu paljon jos millaista tietoa. Hänen väitetään olleen mm. vasemmistolainen, ”anti-Trump” ja demokraatti, joka oli valinnut country-konsertin kohteekseen, kokien ilmeisesti yleisön koostuvan vihaamistaan konservatiivisista oikeistolaisista ja Trumpin kannattajista.

Infowars.com:n Alex Jonesille nimetön lähde oli väittänyt FBI:n löytäneen Paddockin huoneistosta Antifa (antifasistinen kommunisti- ja terrorijärjestö) –kirjallisuutta ja printtimateriaalia. Jones on kuuluisa epätarkan ja väärän(kin) tiedon levittäjä, joten tähänkin tietoon on suhtauduttava varauksella. FBI kieltää asian, kuin myös sen, että se (tai SWAT) olisi ampunut Paddockin huoneeseen rynnäkön aikana.

Virallinen Antifa:n Facebook-sivu, Antifa Melbourne, julkaisi kuitenkin välittömästi Paddockille onnittelunsa verilöylystä ilmoittaen: ”Las Vegasin oksamme yksi tovereistamme on pistänyt nämä fasistiset Trumpia tukevat koirat maksamaan.”

Vain hieman tätä ennen, toinen vasemmistolainen terrorijärjestö Islamilainen Valtio (ISIS) onnitteli myös Paddockia ilmoittaen tämän olleen järjestönsä jäsen ja kääntyneen Islamin uskoon vain muutamaa kuukautta aikaisemmin. Vaikka ISIS on ottanut Route 91 Harvest Festivaalin verilöylystä kunnian itselleen jo pariinkin otteeseen, viranomaiset kuitenkin kieltävät yhteyden.

Tiedossa myös on, että tekaistujen äärivasemmistolais- ja ns. ”äärioikeistolaisten” sivujen määrä on ollut kasvussa ja että jihadisti-järjestö ISIS on ollut valmis ottamaan kunnian itselleen lähes mistä tahansa. Sekin tiedetään, että ISIS on lännen rahoittama ja organisoima järjestö, kuin myös Antifa. Viime aikoina on kuitenkin ilmaantunut raportteja Antifa:n ja ISIS:n yhteistyöstä. Antifa:n jäseniä on ollut treenaamassa Turkissa toimivien Kurdien alueella ISIS-taistelijoiden kanssa.

Antifa on myös USA:n vasemmistolaisen demokraattipuolueen radikaali maanalainen siipi, jota ovat rahoittaneet mm. miljardööri George Soros. USA:n hallituksen kirjanpidollisissa tarkastuksista on ilmennyt, että virkakaudellaan ex-presidentti Barack Hussein Obama tuki suoraan Antifaa ja muita äärivasemmistolaisia radikaalijärjestöjä peräti 7 miljoonalla dollarilla, Hillary Clintonin avustaessa vajaalla miljoonalla.

Linkkiä Paddockin ja radikaalien terrorijärjestöjen kanssa on kuitenkin vaikea löytää, eikä asiasta ole todisteita. Moinen ei olisi edes kovin loogista. Jos teolla olisi haluttu tehdä henkilökohtainen poliittinen kannanotto, miksi Paddock ei jättänyt jälkeensä minkäänlaista manifestia? Erikoista on myös, että hän ei ole lipsauttanut aikeistaan kenellekään.

Isoja kysymyksiä, ongelmia ja outouksia:

 1. Epäselvät identiteetit

Newsweekin tutkimusten mukaan Stephen Paddock oli muuttanut ahkerasti, jopa 27 kertaa, mikä ei ole normaalia. Hän oli myös matkustanut ahkeraan ulkomailla. Tutkijoiden mukaan peräti 20 kertaa ennen Vegasin tapahtumia. Maissa kuten; Espanja, Italia, Kreikka, Jordan ja Yhdistyneet Arabiemiraatit. Hänen mysteerinaisystävänsä ollessa mukana reissuista yhdeksässä.

Paddockin Filippiineiltä kotoisin oleva tyttöystävä Marilou Danley oli käyttänyt USA:ssa yli 20 vuoden oleskelunsa aikana useita päällekkäisiä henkilöllisyystodistuksia, eri sosiaaliturvatunnuksia ja on ollut myös kahdessa päällekkäisessä eri avioliitossa. Hänellä on ollut useita päällekkäisiä kotiosoitteita useissa eri osavaltioissa, kuten Arkansasissa, Tennesseessä, Californiassa, Floridassa ja muualla. Hän on asunut myös eri kaupungeissa osavaltioiden sisällä.

Paddockin väitetty tyttöystävä Marilou…who??

Hänen ikänsäkin vaihtelee, riippuen minkä osavaltion tietoja tarkastelee. Esimerkiksi Californiassa hänen nimensä on Marilou Natividad-Bustos ja hän on 55-vuotias. Nevadassa hänen nimensä on Marilou Lou Danley ja hän on 62-vuotias. Yleensä tällaisen taustan omaavien henkilöiden takana on esimerkiksi CIA. Viranomaisten mukaan Marilou kuka-tahansa-hän-todellisuudessa-onkaan ei liity Las Vegasin tapahtumiin. Näin nopeastiko tämä todettiin henkilöstä, jonka identiteetti totaalisen hämärä?

 1. Väärällä henkilöpaperilla hotellissa

Kuinka on mahdollista, että epäilty (Paddock) oli majoittunut tai kirjautunut eri hotelleihin jo pidemmän aikaa käyttäen naisystävänsä Marilou Danleyn henkilötodistusta, jäämättä kiinni?

 1. Danley ja Paddock. Henkilöiden ja kuvien aitoudesta ei takuuta.

  Selvittämätön rahan siirto

Kaksi viikkoa ennen verilöylyä Paddock oli siirtänyt naisystävänsä Danleyn perheen tilille Filippiineille 127 000 US dollaria. Miksi? Ennen ampumisia Paddock oli ostanut Danleylle lentoliput Filippiineille, jonne Danley meni tapaamaan perhettään. Danley on väittänyt, että Paddock siirsi hänelle 127 000 dollaria, jotta hänen perheensä voisi ostaa uuden kodin. Olemme kuulleet tästä vain Danleyn version, johon hänen taustansa ottaen huomioon ei ole mitään luottamusta.

 1. Poliisin tahallinen viivyttely antoi ampujan toimia yli tunnin ajan!

Tämä on ehkä kaikista ongelmista suurin. Sheriffin mukaan epäilty ehti ampua väkijoukkoon peräti n. 9 (tai 9-11) minuutin ajan ja Las Vegasin poliisi saapui epäillyn huoneen ovelle 12 minuutin sisään, mutta jäivät odottamaan erikoisjoukkojen saapumista. Vaikka muutama kerros alempana majoittuneena ollut Irakin sodan veteraani Chris Bethel soitti poliisille välittömästi ammunnan alettua ja ilmoitti ampujan olinpaikan, poliisilla kesti virallisen tiedon mukaan peräti uskomattomat 75 minuuttia puuttua tilanteeseen! Moisen täytyy olla jonkin sortin ”ennätys.” Vähintäänkin se on skandaali.

Kun ihmishengistä on kyse ja jokainen sekunti ratkaisee, kuinka ampujan pysäyttämiseen voi mennä 1 tunti ja 15 minuuttia? Ehkä jossain syrjäseudulla, mutta Las Vegasin ydinkeskustassa? Mitä ihmettä tuon 75 minuutin aikana tapahtui, että ampujan pysäyttämistä piti tarkoituksella viivyttää?

 1. Miksi ampuja keskeytti toimintansa?

Kun kerran poliisilla kesti 1 tunti ja 15 minuuttia ennen kuin rynnäköivät Paddockin sviittiin, hänellä oli runsaasti aikaa jatkaa ampumistaan. Miksi hän kuitenkin lopetti ampumisen jo noin 9 minuutin jälkeen? Patruunoita oli kuitenkin runsaasti jäljellä.

 1. Naurettava asearsenaali (kun osaisi edes laskea määrän)

Paddockin suurella asearsenaalilla viranomaiset kykenivät ”selittämään” miksi uhreilla saattoi olla eri kaliiberisten luotien osumia.

Mitä ihmettä tarkka-ampuja (joka tietää että ensimmäisestä laukauksesta lähtien hän taistelisi aikaa vastaan) tekisi peräti 23:lla eri aseella? On selvää, että valtaosaa aseista hän ei olisi ehtinyt millään käyttää ja jotkut hänen kivääreistään eivät olisi olleet edes tarpeeksi tehokkaita maksimoimaan uhrimäärää pienessä ajassa. 23 asetta, yhdelle ampujalle, 9 minuutin ammuntaa varten on suorastaan vitsi!

Toinen vitsi on se, että ensin viranomaiset ilmoittivat aseita olleen hotellihuoneessa 10 kpl, sitten 47 kpl(!), sitten ties mitä, ja lopulta kuitenkin 23 kpl. Kuinka vaikeaa näillä ”Keystone cop:seilla” on ollut laskea montako asetta hotellihuoneesta löytyi? Ilmeisesti liian monta käsikirjoittajaako?

Kolmas vitsi on, että Paddockilla olisi väitetysti ollut 1000 kpl valojuovaluoteja kaliiberissa .308 ja .223. Onko kukaan koskaan kuullut yöaikaan ampuvasta tarkka-ampujasta, joka haluaisi paljastaa olinpaikkansa käyttäen valojuovaluoteja?

 1. Miksi tarkka-ampujia ei käytetty?

Aikaa oli kuitenkin siis enemmän kuin runsaasti ja poliisi oli kartoittanut huoneiston, josta ampuminen tuli. Miksi poliisi tai SWAT eivät käyttäneet tarkka-ampujia, jotka olisivat kaikkein nopeimmin kyenneet pysäyttämään (tai hidastamaan) epäillyn katutasosta käsin. Miksi poliisi ei ampunut huoneeseen kyynelkaasua? Mikä tahansa häiriö olisi hidastanut epäillyn toimintaa ja näin olisi säästetty paljon henkiä. 11 minuutissa (72 minuutista puhumattakaan) olisi varmasti saatu jo helikopterikin ilmaan.

 1. Ei turvakameratallenteita? Really?

Las Vegas Boulervardin varrella oleva hotelli/casino-alue on aivan täynnä tallentavia turvakameroita, niin ulkona kuin sisätiloissakin. Alue on Lontoon keskustan ohella varmasti kaikkein valvotuin julkinen alue maailmassa. Itse asiassa ihmisiä seurataan jo Las Vegasin lentokentältä lähtien. Kuinka on mahdollista, että (taaskaan) yksikään turvakamera ei ilmeisesti tallentanut Paddockia roudaamassa massiivista ase- ja patruuna-arsenaaliaan sviittiinsä? Tai sitä, oliko hän yksin liikkeellä vai ei? Mitään kuvia Paddockin liikkeistä ei ole julkistettu. Tämäkin tuttu kaava toistaa vain itseään.

 1. Osasta julkaistujen kännykkävideoiden todellista päiväystä ei voi tietää.

  Miksi ammunnan kohteena olevat ihmiset valaistiin?

Välittömästi ampumisen alkaessa Jason Aldean bändeineen poistui lavalta ja lavavalot sammuivat. Mutta miksi lavarakenteiden ylimpänä sijaitsevat yleisöön suunnatut äärimmäisen kirkkaat valot kytkettiin päälle, valaisten koko konserttiyleisön? Näin uhrit olivat kuin tarjottimella yön pimeydessä, auttaen ampujaa näkemään kohteensa jopa paremmin kuin konsertin aikana (jolloin esiintymislava on valaistu). Kun tilaisuuden järjestäjä ei sammuttanut valoja koko aikana, miksi poliisi ei tehnyt asialle mitään? Hätätilanteessa vaikka ampumalla valot pimeäksi.

 1. Miksi Paddock asensi sviittiinsä kameroita?

Konetuliaseista lähtee todellisuudessa niin kova meteli, että ilman kuulosuojaimia (etenkin sisätiloissa!) kuulo lähtee pysyvästi sekunnin aikana. Kuulosuojaimet päässä ampuva Paddock ei olisi ammunnan aikana ollenkaan kuullut mitä oven takana (tai huoneistossa, kadulla tai ylipäätään ympärillä tapahtuu). Ympäristön havainnointi korvien avulla ei olisi ollut mahdollista kuulosuojaimet päässä, saati ilman niitä ensimmäisen laukauksen jälkeen. Oliko tämä syynä, miksi Paddock oli asentanut ovisilmään ja huoneistoonsa tallentavia videokameroita?

 1. Missä lääkityksessä ampuja oli?

Ensimmäisen tiedon mukaan Paddock oli voimakkaasti rauhoittavan valiumin käyttäjä. Perässä tuli lisää: Las Vegas Review-Journalin mukaan Paddockille oli 21. kesäkuuta määrätty 50 kpl 10-milligramman diazepam tablettia. Kyseessä on mielialalääke ahdistukseen, joka tutkitusti aiheuttaa käyttäjässään voimakasta aggressiivisuutta.

Vuonna 2015 World Psychiatry:ssa julkaistun suomalaistutkimuksen mukaan 960 murhasta tuomitun henkilön todennäköisyys syyllistyä tappamiseen kasvoi 45 prosentilla ajanjaksoina, jolloin he käyttivät lääkettä. Kroonisesti tai väärin käytettynä diazepam aiheuttaa psykoottisia kokemuksia.

Kuten tiedämme, lähes kaikissa aidoissa massamurhissa tekijä on ollut mielialalääkkeiden käyttäjä ja on tunnettu/tutkittu fakta että useat mielialalääkkeet aiheuttavat hallitsematonta aggressiota, väkivaltaisuutta ja itsemurhia. Tätä ei valtamedia ole koskaan huomioinut ja tuskin huomioi nytkään.

 1. ”You´re all going to die!”

Vain 15 minuuttia ennen verilöylyn alkamista latino-peräinen nainen miesystävänsä kanssa oli varoittanut konserttialueella muutamia silminnäkijöitä, että he ”kaikki tulevat aivan pian kuolemaan.” Tämän jälkeen alueen henkilökunta oli poistanut heidät alueelta. Tämänkin olisi luullut antavan aihetta vahvaan epäilyyn että kaiken takana olisi useampi kuin yksi henkilö. Mutta poliisia ei kiinnosta. Miksi?

 1. Kuittien vuotaessa julkisuuteen, viranomaiset muuttivat heti mm. Paddockin hotelliin kirjautumisen aikaa.

  Hotellin huonepalvelu toi Paddockin sviittiin virvokkeita & aterioita kahdelle?

Mandalay Bay -hotellin henkilökuntaan kuulunut, Paddockia palvellut Tony Hernandez Armentan Facebookiin julkaisemista kuiteista on selvinnyt, että Paddock teki tilauksia huonepalvelusta kahdelle henkilölle hotellimajoituksensa aikana. Kameratallenteet varmasti ovat paljastaneet ketä muita Paddockin sviittiin on viikonlopun aikana kulkenut. Mutta ai niin, …ei kuvia, ei videotallenteita. Ja LVMPD on ilmoittanut olevansa varma, ettei epäillyn sviitissä ollut ketään muita henkilöitä.

Tosin, vasta kun kuvat kuitista olivat vuotaneet, poliisi julkaisi yllättäen tarinan ”Paddockin seurassa olleesta seksityöntekijästä.” Miksi vasta reilun viikon jälkeen ja välittömästi vasta kuittien tullessa julki? Ei olisi yllättävää, jos emme tulisi koskaan näkemään hotellin hissin turvakamerakuvia seksityöntekijästä Paddockin seurassa.

 1.  Hotellin turvamies Paddockin apuna?

Poliisin version mukaan ensimmäinen epäillyn huoneelle saapunut oli hotellin turvamies joka haavoittui yläreiteen. Epäilty (Paddock) oli ampunut käytävään ”yli 200 laukausta.” Oliko Paddock poistunut siis hotellihuoneestaan n. 9 minuutin ikkunasta ampumisen jälkeen? LVMPD oli tuolloin jo paikalla. Mitä hotellikäytävillä tarkalleen tapahtui tuona hetkenä ja kuinka Paddock onnistui palaamaan takaisin huoneeseensa?

Julkisuuteen vuotaneen raportin mukaan verilöylyn tutkimuksissa mukana oleva nimetön ATF:n (Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives) vanhempi virkamies epäilee että Paddockin huoneelle ensimmäisenä saapunut Mandalay Bay Resortin turvamies Jesus Campos on toiminut Paddockin avustajana ja kenties jopa toisena ampujana (mikä osaltaan selittäisi hieman miksi huoneessa oli niin paljon aseita). Hänen käsistään löytyi runsaasti ruutijäämiä.

”He (tutkijat) uskovat, että hän (Campos) ampui Paddockin, reiät hotellihuoneen oveen ja omaan käteensä tuottaakseen fyysisiä todisteita peitetarinalleen. Tämän jälkeen hän meni makaamaan hissin viereen”, ATF-tutkija kertoo GotNews.com:lle.

Paddockin itsemurha on ollut kyseenalainen mm. siksi, että julkisuuteen vuotaneissa rikospaikkakuvissa näkyy olevan hylsyjä Paddockin veritahrojen päällä.

 1.  Linkki laittomaan asekauppaan?

Vielä toistaiseksi vahvistamattomat lähteet ovat myös vihjailleet että Paddock olisi ollut laittomien aseiden kauppias, tai työskennellyt mahdollisesti jollekin ”kolmikirjaimiselle virastolle” peitetehtävissä pimeän asekaupan maailmassa. Myös Paddockin kotoa löydetty valtava ja suorastaan militaristinen ase- ja räjähdearsenaali toki kielisi asian puolesta. Tämä spekulaatio sai vettä myllyyn sen jälkeen kun Paddockin nuorempi veli Eric Paddock antoi merkillisen tv-haastattelun, jossa hän änkytti:

–    Ihmiset sanovat ”hänen on täytynyt saada apua.” Stevellä ei ollut apua. Steve ei vastaanottanut apua. Hän ei tarvinnut porukkaa. Steve oli ase…

Ja tässä kohtaan Eric Paddock oudosti keskeyttää lauseensa, ilmeisesti huomaten melkein lipsauttaneen jotain sopimatonta ja ollen kykenemätön jatkamaan ajatustaan.

Tässä kohtaan on muistutettava, että Paddock siirsi hieman ennen verilöylyä Filippiineillä olevan oudon naisystävänsä perheen tilille 127 000 US dollaria. Filippiinit on tunnettu laittomien aseiden kaupastaan ja etenkin vuoden 2014 juonesta, jossa laittomia aseita salakuljetettiin Filippiineiltä USA:n ja Italian kautta pohjois-afrikkaan (Libya?) kenties peräti 2 miljoonan US dollarin arvosta. Mistä Paddockin aseet siis todellisuudessa olivat peräisin ja mihin tarkoitukseen 127 000 dollaria oikeasti meni? Ja kuka todellisuudessa on hänen Filippiiniläinen naisystävänsä?

Eric Paddock on lausunnoissaan myös puoltanut virallista versiosta pilkulleen. Hän on vahvasti vastustanut mm. usean ampujan teoriaa.

 1.  Vahvoja viitteitä vähintään toisesta ampujasta

Joissakin rikospaikan kuvissa Paddockin ruumiin jalka on kiväärituen välissä ja verilammikon päällä olevat hylsyt ovat puhtaita.

Miksi valtamedia vaikenee mahdollisista muista ampujista kokonaan? Tähän asti YouTubeen on ladattu jo vähintään 4 silminnäkijävideota, joista käy silminnähden ilmeisen selväksi että Mandalay Bayssä oli vähintäänkin toinen ampuja, joka tulitti hotellin sisäänkäynnin yläpuolelta, neljännestä kerroksesta (VIDEOT 1, 2, 3, 4).

Esimerkiksi paikallinen taksikuski ajoi ampumahetkellä hotellin pääsisäänkäynnin edestä kuvaten ampumista neljännestä kerroksesta. Videolla välkehtivä suuliekki on ilmiselvä, kuten myös ääni. (YouTube blokkaa ko. videota rajusti). Video 4 paljastaa myös vakuuttavasti, että välillä ammuntaa kuuluu selvästi kauempaa ja välillä lähempää (= kaksi ampujaa). Erikoinen sivuseikka taksikuljettajan kuvaamaan videoon liittyen on, että Yhdysvaltalainen tv-kanava NBC on editoinut videosta muunnellun version.

Lisäksi Mandalay Bayn silminnäkijöiden poustaukset sosiaalisiin medioihin ovat kertoneet, että hotellissa olisi ollut itse asiassa asemiehiä useissa eri kerroksissa. Eräs Paddockin hotellinaapuri, Austraalialainen Brian Hodges on vahvistanut hyökkäyksessä olleen useita asemiehiä. Courier-Mail –lehdelle antamassa haastattelussa Hodges on kertonut: ”Siellä oli useita kuolleita ja useita ampujia.” Saman ovat vahvistaneet myös monet casinon henkilökunnasta.

Julkitulleesta poliisiradiotallenteesta ilmenee, että poliisilla on ollut suuri epäselvyys tilanteesta, mutta että ampujia on ollut useita. Tallenteella kuuluva kentällä oleva poliisi toteaa yksiselitteisesti: ”Kuulostaa että asia on vahvistettu, siellä on vähintään kaksi ampujaa täys-automaattiaseiden kanssa.” Niin ikään toisella iskuiltana äänitetyllä  audiotallenteella Las Vegasin poliisiradio on paljastanut viranomaisten puhuvan ”useasta ampujasta.”

Valtamedian versio ”yksinäisestä asemiehestä” on tyrmätty laajalti. Monissa ihmisten kuvaamissa videoissa kuuluva ammunnan rätinä myös kuulostaa selvästi siltä kuin ampujia olisi useampi kuin yksi. Ainoa tekijä, joka voisi kenties saada samankaltaisen vaikutelman aikaan on kaiku. Ongelmana kaiussa vain on, että A) yleensä kaiulla on säännönmukaisuus keston, soundin ja rytmin suhteen (videoissa olevalla rätinällä ei ole) ja B) Las Vegas Boulevardilla ei kaiu. Alue ei ole mikään Manhattanin keskusta, vaan matalaa infrastruktuuria keskellä tasaista autiomaata.

On myös huomionarvoinen seikka, että toistaiseksi (tietääkseni) vielä ei ole nähty yhtään videota tai valokuvaa, josta näkyisi että 32. kerroksesta ammutaan. Mandalay Bay -hotellista on ampumishetkellä erittäin runsaasti videomateriaalia, mutta miksi Paddockin huoneiksi ilmotetuista ikkunoista ei ole nähtävissä ollenkaan suuliekkejä (toisin kuin 4. kerroksen ikkunasta)?

 1. Ongelmia ikkunoiden kanssa

Ikkunan hajoittaminen ei laukaissut hälytystä turvajärjestelmissä? Eikä ammunta palovaroitinta?

Vaikka videot ovat paljon puhuvia, ongelma 4. kerroksen mahdollisen ampujan suhteen on se että ko. kerroksen ikkunat olivat aamulla ehjät. Onko tämä sitten veden pitävä todiste, ettei 4. kerroksesta olisi ammuttu? Ei tietenkään. Ikkuna on voitu irrottaa kehyksistään jo päiviä aikaisemmin, odottamaan hetkeä jolloin se on pitänyt hetkeksi irrottaa ja asentaa takaisin paikalleen. Mutta moiseen ei luonnollisesti kykenisi kukaan ”yksinäinen susi.”

Ja mitä tulee 32. kerroksen ikkunoihin, jonkin sortin suoritus on ollut myös rikkoa hurrikaanin kestävä laminoitu turvalasi, jonka paksuus voi vaihdella 6-12 millimetrillä ja joka saattaa olla usein vielä tuplakehyksillä.

 1. Valtamedian kaksinaamainen sensuuri ihmetyttää

Valtamedia ei vain vaikene, vaan myös sensuroi aktiivisesti, miksi? Sosiaaliset mediat kuten mm. YouTube ja Facebook ovat ryhtyneet heti tapahtumien jälkeen aktiivisesti poistamaan ihmisten poustaamia videoita, tarinoita ja uutislinkkejä jotka eivät noudata valtamedian sanelemaa versiota Las Vegasin tapahtumista. Facebook on poistanut jopa profiileja tämän vuoksi. Esimerkiksi Mandalay Bayn 4. kerroksen ampujan paljastavat videot (joita on ollut ainakin 4 kpl) YouTube on poistanut moneen kertaan palvelustaan, käyttäjien palauttaessa osan myöhemmin takaisin.

Googlesta ja Facebookista on tullut vasemmistolaisen ”deep state” –keskushallinnon ”totuuden ministeriö,” kuin suoraan Orwellin kirjasta 1984. Nämä globaalit yhtiöt rikkovat räikeästi USA:n perustuslain 1. pykälää sananvapaudesta.

Jokaista pitäisi vähintäänkin kiinnostaa perusteltu kysymys; miksi näitä ihmisten silminnäkijävideoita poistetaan? Niissä ei ole verta, ei alastomuutta, ei rasismia, ei päihteitä, ei kiroilua, eikä kunnianloukkauksia. Samalla YouTube ja Facebook eivät kuitenkaan sensuroi esimerkiksi väkivaltaisia ja loukkaavia ”jihadisti-videoita,” tai vasemmistolaisten vastenmielisiä mielipiteitä joissa he riemuitsevat ”Trumpin kannattajien” surmaamisista.

Syy erittäin valikoivaan sensuuriin ei voi olla mikään muu, kuin että virallinen versio Las Vegasin tapahtumista on valheellinen. Kuten Maaradiolla on ollut alusta asti tapana kiteyttää; Vain valhe tarvitsee suojelua, totuus ei.

 1.  Aktiivisia ampujia myös festivaalialueella?

Monien silminnäkijöiden mukaan Route 91 Harvest -festivaaliin kohdistuvassa hyökkäyksessä ei ollut osallisena vain yksi ampuja Mandalay Bayn hotellin korkeuksissa. Silminnäkijät ovat kertoneet hyökkääjiä olleen myös itse konserttialueella.

Eräs silminnäkijöistä on Rocky Palermo, joka sai .223 kaliiberin luodin lantioonsa. Hän on kertonut että paikalla oli peräti 3-5 aktiivista ampujaa (”active shooters”). Palermon mukaan luoteja ei vain ”satanut niskaan,” vaan niitä lensi myös vaakatasossa.

–    Kuulimme kuinka ammunta tuli kaiken aikaa lähemmäksi ja lähemmäksi, paukkuen kovemmin ja kovemmin. Tiesin että ne tulivat lähempää kuin mistä ne alun perin alkoivat ja meidän täytyi vain juosta.

Palermo kertoo haastattelussa, että klo 22 aikaan (juuri ennen hyökkäystä) portit joista ihmiset olivat koko viikonlopun kulkeneet sisään ja ulos, suljettiin. Poliisit käskivät porteilla kiertämään toista kautta ja kun hyökkäys alkoi 22:05, yleisöalue valaistiin kirkkaasti. ”Olen 100% varma, että paikan päällä oli enemmän ampujia, kuin vain yksi (hotellin) 32. kerroksessa,” metsästystä harrastava Palermo kertoo. Hän sanoo kertoneensa kaiken FBI:lle, mutta ei ole nähnyt mitään reagointia asiaan.

 1.  Miksi festivaalialueen poistumistiet suljettiin yhtä väylää lukuun ottamatta?

Tästä päästäänkin suljettuihin portteihin Route 91 Harvest festivaalialueella. Kuten Palermo yllä mainitsee, silminnäkijöiden mukaan Las Vegasin Boulevardille vievät poistumistiet olivat suljettu. Myös konserttialueen ulospääsyt olivat poikkeuksellisesti suljettu juuri ennen hyökkäyksen alkua, vaikka ne olivat aikaisempina iltoina olleet auki. Miksi?

Kaaoksen aikana konserttialueella oli poikkeuksellisesti käytössä vain yksi poistumistie ja sekin juuri Mandalay Bay hotellin (ampujan) suuntaan ja tämä on juuri se väylä jonka varrelta kuvattu CNN:n taltiointi on. Sattuipa sopivasti. Että uutiskanavan kuvausryhmä oli heti paikalla ja juuri ainoalla auki olevalla portilla, ja että heidän annettiin kulkea ahtaalla kulkuväylällä hädässä olevien ihmisten tukkeena vastavirtaan. CNN:llä on maagisia voimia ja oikeuksia.

Suljettujen ulospääsyteiden vuoksi suuri osa ihmisistä jäi konserttialueelle satimeen.

Ammunnasta hengissä selvinnyt Russell Bleck soitti livenä Fox Newsin lähetykseen: ”Siellä oli kolme metriset aidat estämässä meitä. Emme voineet paeta. Se oli verilöyly. Meillä ei ollut tietä minne mennä.”

Ainoa mikä puuttui, oli pakenevien ihmisten pysäytys haastattelua varten.

Miksi viranomaiset eivät kommentoi asiaa ja onko valtamedia tutkinut asiaa? Kaikille massayleisötiloille on säädetty tiukat paloturvallisuuslait, jotka määrittävät sallitun yleisökapasiteetin ja hätäuloskäyntien määrän, jotka on osoitettava selkeästi. Hätätilanteessa yleisön nopea poistuminen on ratkaisevaa. Route 91 –festivaalialueella viranomaisten ja tapahtumajärjestäjien toiminta oli tältä osin räikeästi lainvastaista. Onko asiasta luvassa tutkintaa, tai onko tulossa oikeudenkäyntiä? Ei olisi hämmästyttävää, mikäli ei. Aikaisempienkaan terrori-iskujen jälkeen oikeudenkäyntejä ei ole ollut.

 1.  Samana yönä aktiivisia ampujia peräti viidessä muussa kohteessa Mandalay Bayn lisäksi?

Lukuisat silminnäkijät (kuten hotellihenkilökuntaan kuuluvat, casinoiden asiakkaat ym.) ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa poustauksia ja videoita, kuinka myös Caesar- ja Bellagio -hotellit joutuivat ammunnan kohteiksi. 1,4 mailin päässä Mandalay Baystä sijaitsevan Bellagio -hotellin aulaan ammuttiin laukauksia pääovien läpi, aiheuttaen hotelliaulassa täyden kaaoksen. (VIDEO)

Rene Downs niminen henkilö on väittänyt, että arviolta 30-45 minuuttia Mandalayn Bayn laukauksien jälkeen ihmisiä ryntäsi paniikissa Bellagio-hotellin pääovista aulaan. Hänen seurassaan ollut ”Daniel” –niminen mies oli painanut hänet nopeasti lattialle pöydän alle kun hän kuuli sarjan laukauksia. ”Jostain syystä tapahtuneesta ei ole ollut uutisissa mitään,” Downs on ihmetellyt.

Nadia Gissell nimisen silminnäkijän mukaan myös Paris Casinossa olisi ammuskeltu: ”Minä työskentelen siellä (Paris Casinolla) ja en voi ymmärtää, miksi he (media) eivät kerro totuutta?”

Cameron Espino oli ihmetellyt miksi media vaikenee siitä mitä muissa hotelleissa tapahtui. Espino oli nähnyt kaksi asemiestä Miracle Mile Shop:ssa ja paennut ystäviensä kanssa ulos.

Paikalliset ovat laajalti olleet raivoissaan, miksi media puhuu vain ja ainoastaan Mandalay Baystä? Vain 15 minuuttia Mandalay Bayn ammuskelusta silminnäkijöiden mukaan Caesar Hotellissa (noin kahden mailin päässä Mandalay Baystä) oli myös täysi kaaos päällä. (VIDEO by Aaron Schurman).

Cassie Harrison niminen henkilö poustasi Facebookiin:

–    Olimme Caesars Palacessa tänä iltana ja sielläkin ammuskeltiin. Jostain syystä uutiset eivät ole maininneet asiasta. Kuulimme ensimmäisestä ampumisesta kävellessämme ja menimme Caesars:iin odottelemaan. Ollessamme ruokapuolella yhtäkkiä kaikki juoksivat henkensä edestä Casinon puolelta ruokailualueelle. Pakenimme ja silloin kuulimme takaamme noin 20 aseen laukausta. Menimme seinän taakse suojaan ja pääsimme pakenemaan keittiön kautta. Se oli kuin elokuvakohtauksesta. Koska uutiset eivät kerro mitään, ajattelin että kaikkien olisi syytä tietää että siellä oli tänä iltana useita ampumisia.

Noin vajaa tunti Mandalay Bayn tulituksesta ilmeisesti myös Las Vegas Boulevardilla sijaitsevassa Aria Resort and Casinossa ammuskeltiin (VIDEO).

 1.  Omituinen ennakkovaroitus internetissä ja tutut kytkökset entiseen DHS:n johtajaan

Viime syyskuun 11. päivänä (9/11-iskujen 16. vuosipäivä) ”John” –nimellä toimiva käyttäjä poustaili 4chan-foorumilla sarjan varoituksia, jossa hän varoitti forumin käyttäjiä välttämään suuria väkijoukkoja ja kokoontumisia Las Vegasin keskustassa tai lähellä Hendersonin alueita seuraavan päivän aikana. Hän kehoitti myös ihmisiä poistumaan välittömästi alueelta, mikäli näkisi kolme mustaa tila-autoa parkkeerattuna vierekkäin.

”John” väitti omaavansa sisäpiiritietoa projektista jota kutsui nimellä ”high incident project,” jonka tarkoitus olisi saada ”amerikkalaiset ajattelemaan että äärimmäisen turvallisetkaan paikat eivät ole turvallisia. ”He yrittävät luoda lisää säädöksiä, tulette näkemään muutaman vuoden sisään uusia lakiehdotuksia, joiden myötä metallin paljastimet ja muut turvallisuuslaitteet lisääntyvät. Media ja poliisi tulevat vaatimaan enemmän poliiseja paikkoihin joissa heitä jo on.”

Tiettävästi 12.9. ei Las Vegasissa tapahtunut kuitenkaan mitään merkittävää, mutta ”John” kuitenkin kirjoitti myös seuraavaa: ”En voi taata, että mitään tapahtuu huomenna, mutta Las Vegas on heidän mielessään.”

Mikäli Las Vegasin ammunnoissa oli kyse yhden hourupäisen eläkeläisen päähänpistoa suuremmasta operaatiosta, ja mikäli ”Johnin” varoitus olisi totta, olisiko 12.9. (tai 11.9.) -päivälle alunperin suunniteltu ”high incident project” kenties jouduttu siirtämään Hurrikaani Irman takia? Hurrikaani Irma iski Floridaan 10.-11.9.

Hyvää kriisiä kun ei tunnetusti kannata medianäkyvyyden maksimoimiseksi aikatauluttaa liian monen kanssa päällekkäin, eikä myöskään tuottaa tappiollisena. Ja tähän liittyen ”John” kuvaili näin:

– Jos heidän suunnitelmansa on menestyksekäs, Nevadan osavaltio tulee säätämään lakeja joiden myötä metallin paljastimista ja takaisinsirontalaitteista (läpivalaisu-skannereista) tulee pakollisia. Pian liittovaltiolakien myötä nämä laitteet tulevat yliopistoihin, lukioihin, valtionvirastoihin ym. OSI-Systems ja Chertoff (ex-Department of Homeland Securityn johtaja) ovat näiden laitteiden suurimmat valmistajat. Jossain 2020 –vuoden tienoilla Chertoff ja OSI tulevat fuusioitumaan yhdeksi ja samaksi yhtiöksi. Fuusion jälkeen yhtiön omistajat tulevat myymään osakeomistuksensa tehden miljardien voiton. Herra Chertoff on ollut kontaktissa Sheldon Adelsonin (Casino-omistaja, miljardööri) kanssa ja Adelsonista on tulossa näiden laitteiden suuri tukija. Hän tulee olemaan ensimmäinen joka asentaa nämä laitteet Casinoihin uusien lakien tultua voimaan. Tämä on viimeinen viestini. Älkää odottako paluutani vähään aikaan.

Michael Chertoff on tunnettu mm. siitä että hän käyttää turvallisuusuhkia häikäilemättömästi hyväkseen edistääkseen turvallisuuslaitteita valmistavan yhtiönsä myyntiä ja kasvua. (VIDEO)

Vastaava ilmiö koettiin vuonna 2010, kun kuuluisan ”alusvaatepommittaja”-tapauksen myötä USA:n lentoturvallisuudesta vastaava TSA (Transportation Security Administration) hankki USA:n lentokentille valtavia määriä läpivalaisu- ym. turvallisuuslaitteita. Ketkä rikastuivat niistä? George Soros ja Michael Chertoff, muiden muassa.

”Johnin” kirjoitukselle saattaa olla pohjaa. Aivan kuten välittömästi 9/11-iskujen jälkeen paljastui että USA:n poikkeustilalaki ”Patriot Act” oli jo valmisteltuna ja valmiina odottamassa allekirjoitusta ennen ko. iskuja, niin nyt myös uusi ”USA Liberty Act” –laki on odottanut valmiina vahvistusta. Las Vegasin verilöyly oli juuri se mitä tämä laki on tarvinnut tullakseen voimaan. Lisää aiheesta tässä linkissä. USA:n vasemmistolainen valtamedia on myös alkanut jo vaatimaan metallinpaljastimia ja läpivalaisulaitteita casinoihin ja hotelleihin.

 1. Ehtikö joku jo netota omaisuuksia verilöylyllä?

Kukaan tuskin yllättyy, mutta kyllä: George ”the land destroyer” Soros. Rothschild pankkiirisuvun oikea käsi, globalisti-biljonäärisijoittaja, äärivasemmistolaisten liikkeiden tukija ja monessa maassa etsintäkuulutettu kansainvälinen rikollinen George Soros on parhaillaan nettoamassa kenties satoja miljoonia dollareita Las Vegasin verilöylyllä. Miten?

Yhdysvaltain arvopaperimarkkinoita valvova SEC:n (Securities and Exchange Commission) tietojen mukaan Soros Fund Management oli elokuussa ”shortannut”, eli lyhyeksimyynyt MGM Resorts Internationalin osakkeita.

MGM omistaa Vegasissa 10 hotelli-casinoa. Niistä Mandalay Bay, Bellagio ja Aria suljettiin raportoitujen aktiivisten ampujien vuoksi. Mandalay Bayn osakkeiden arvo romahti jo heti maanantaina 2. lokakuuta 5,6 prosenttia, mutta arvon on spekuloitu romahtavan lisää tulevien lakihaasteiden myötä.

Soros omisti vielä keväällä tuhansia osakkeita useista Las Vegasin casinoista (MGM:ää lukuunottamatta). Elokuun 14. hän myi Wynn Resorts -osuutensa ja lyhyeksimyi peräti 1,350,000 MGM:n osaketta!

Kyse tuskin on vain uskomattomasta tuurista, vaan sisäpiiritiedosta. Mikä viittaakin siihen että Las Vegasin verilöylystä oli vähintään ennakkotietoa. Tuttu ilmiö nähtiin myös ennen 9/11/2001 -iskuja, kun American Airlinesin osakkeita oli lyhyeksimyyty valtavia määriä.

Lyhyeksimyynnillä ”veikataan/uhkapelataan” jonkin tietyn osakearvon romahtamisen puolesta tiettyyn aikaan mennessä, tämän tuottaessa veikkaajalleen voittoa.

 1.  Yksinäisen ampujan osumatehokkuus ilmoitetussa ajassa ja tiedetyllä profiililla on mahdottomuus

Paikalla oli tragediayönä mm. armeijan ajoneuvoja.

Ottaen huomioon poikkeuksellisen suuren uhrimäärän, vain muutaman minuutin ampuma-ajan, yöolosuhteet, henkisen paineen ja ampumaetäisyyden hotellista konserttialueelle (reilu 350 metriä), kuinka heikkokuntoinen ”täysin tavallinen eläkeläinen” kykeni näin ammattimaiseen suoritukseen joka olisi vaativa tehtävä jopa Navy Seal –koulutetulta sniperilta?

Paddockin ampumisaika tippui myöhemmin yhdeksästä minuutista jopa 4,30 minuuttiin, jolloin hän olisi tappanut ihmisen n. 4,5 sekunnin välein. Viimeksi viranomaiset ovat kuitenkin korjanneet epäillyn ampumisajan lopulta 9 (tai 9-11) minuutiin, joka tarkoittaa tappoa joka n. 11 sekunti. Ja nyt puhutaan vain tapoista. Jos esimerkiksi 527 loukkaantuneesta olisi 20% loukkaantunut luotiin (eikä kaatumiseen ym.) olisi tämä tarkoittanut reilua 165 henkilöosumaa, mikä annetun ampuma-ajan puitteissa tarkoittaisi henkilöosumaa n. joka 3,2 sekunti.

On huomioitava vielä sekin, että ampuja piti arviolta vähintään 30-60 sekunnin taukoja (ilmeisesti vaihtaessaan asetta tai lipasta), joten jos skenaario-laskelmasta vähennettäisiin tauot pois, osumatehokkuus sekuntimielessä pienenisi todennäköisesti yksinkertaisesti mahdottomaan.

Monet tutkijat pitävät osumatehokkuutta juuri sellaisena, eli mahdottomana. Arvostettu politiikan tutkija Paul Craig Roberts mainitsee mm. omassa blogissaan keskustelleensa kokeneiden ampujien kanssa -mukaan lukien US Marinen tarkka-ampujien kanssa- ja he eivät usko sanaakaan virallisesta versiosta.

Mikäli virallinen versio ei ole totta, olisiko ampuma-aikaa korjattu ylöspäin tarinan uskottavuuden vuoksi? Ainakin false flageille on ollut yleensä ominaista, että tarinan aukkoja korjaillaan myöhemmin.

 1.  Vegasissa oli ollut tapahtumia vastaava identtinen ”aktiivisen ampujan” kriisiharjoitus edeltävänä päivänä?

Usein hieman ennen, tai samanaikaisesti false flag –tapahtumien yhteydessä samassa paikassa (tai lähellä) järjestetään myös terrori-iskua täysin vastaava kriisinhallintaharjoitus. Onko näin ollut asia myös Las Vegasissa? Ainakin nimimerkki DAHBOO77:n YouTubeen lataama video väittää moista. Hän väittää ”Union Worker:in” julkaiseman tiedotteen ”pakollisesta active shooter –harjoittelusta” syyskuun 30. päivänä Las Vegasissa todistavan asian. (VIDEO). Eli päivää ennen verilöylyä.

Mikäli tämä pitää paikkaansa, olisiko mahdollista että osa Las Vegasin kasinoissa ja hotelleissa tapahtuneista välikohtauksista olisi voinut olla todentuntuisia ”kriisiharjoituksia?” False Flageja vuosikymmeniä tutkinut Ole Dommergård on usein sanonut, että näiden operaatioiden aikana paikalle voidaan kuljettaa tarvittava aseistus ym. tulen arka tarvike ja tehdä muut tarvittavat operatiiviset valmistelut.

Kriisiharjoituksella voidaan myös ohjata viranomaisten resurssit toiseen suuntaan tarvittavalla tavalla ja haluttuna ajankohtana, aivan kuten 9/11-iskujen aikaan. Dommergårdin mukaan nämä harjoitukset toimisivat myös tarvittaessa ikään kuin varasuunnitelmana; jos false flag -operaatio ei mene suunnitelmien mukaisesti, on aina mahdollista vedota käynnissä olevaan ”active shooter-harjoitukseen.”

 1.  Erikoiset valokuvat paikan päältä

Miksi joissakin ammunnan aikana boulevardilla otetuissa valokuvissa ihmiset toimivat täysin ristiriitaisesti? Eräässä valokuvassa poliisiauto on parkkeerattu keskelle boulevardia. Mandalay Bay -hotelli on taustalla auton takana. Aivan poliisiauton edessä (kiinni autossa) on suojassa neljä poliisia aseet tanassa. Yksi osoittaa aseella vasemmalle, yksi hotellin suuntaan ja kaksi oikealle, joista yksi on jopa makuullaan auton renkaan vieressä. Mutta auton ympärillä seisoskelee kaikessa rauhassa 2-3 (kuvasta riippuen) T-paitaista nuorta miestä näpyttelemässä älypuhelintaan. Mikäli tilanne on poliisien toiminnan puolesta näin vakava, että hakevat suojaa poliisiautostaan, miksi ympärillä olevat siviilit ovat kuin mitään ongelmaa ei olisikaan?

Eräässä kuvassa naispoliisi on kyykyssä poliisiauton nokan takana osoittaen kuvaajan suuntaan revolverilla (vaakatasossa). Jos ampuja on 32. kerroksessa, eikö hänen luulisi hakevan kohdetta korkeammalta? Jotkut valokuvat ovat otettu selvästi aivan poliisien vieressä. Kuvissa poliisit ovat suojautuneena milloin minkäkin esteen takana, mutta epäselväksi jää, kuinka itse valokuvaajat ovat tilanteessa? Olisi myös erikoista, jos valokuvaajat ovat saaneet liikkua poliisin kanssa yhdessä keskellä luotisadetta.

 1. Asemiehen pidätys

Heti seuraavana päivänä Vegasin verilöylystä poliisi pidätti kaupungissa toisen asemiehen, jonka auto oli täynnä konetuliaseita, puoliautomaattiaseita ja 900 patruunaa. Pidätetty oli 42-vuotias Scott Edmisten. Poliisi ei kuitenkaan ole myöntänyt yhteyttä olevan 1.10. Vegasin tapahtumiin  Ei yhteyttä? Miksi? Viranomaiset ja media vaikenee.

 1.  ”I´m a patsy!”

Olisiko tod. näk. yli 120 dB:n jatkuvassa metelissä voitu kuulla kiväärin ääni n. 350 metrin etäisyydestä?

FBI on kieltänyt tapahtuneen olleen terroriteko, mikä on vain terminologista kikkailua. Esimerkiksi Suomessa vastaava teko olisi todennäköisesti luokiteltu terrorismiksi. Poliittisille murhille on aina ollut leimallista että virallisesti syyllinen on ollut ”yksinäinen susi,” joka oli joko ”hullu” tai ”kaunaa täynnä oleva yksilö,” ja joka ei koskaan pääse oikeuden eteen vaan kuolee väkivaltaisesti heti rikoksen jälkeen. End of story, case closed.

Poliittisissa murhissa turhia kysymyksiä, vaihtoehtoisia teorioita, tutkintaa ja oikeudenkäyntiä vältetään kuin ruttoa. Miksi poliittisissa murhissa vältetään tutkimasta mahdollisuutta, että epäiltyjä olisi enemmän kuin yksi? Koska kaksi (tai useampi) epäiltyä tarkoittaisi salaliittoa. Tuota termiä ei valtiovalta halua koskaan yhdistettävän sanaan ”politiikka.” Maailman historia kuitenkin todistaa, että nämä kaksi termiä ovat aina kulkeneet käsi kädessä. Karrikoiden voisi kiteyttää, että korkean tason politiikka on yhtä kuin ”salaliittoilua.” Se on korruptoitunutta, kaksinaamaista, tekopyhää ja äärimmäisen likaista.

Vaikka vedenpitäviä todisteita ei ole että verilöyly olisi ollut taustaltaan poliittinen, vyyhti kokonaisuutena haisee vastaavanlaiselta matopurkilta kuin niin monet aiemmat vastaavat. Poliittisilla murhilla tuotetaan yleensä kahta asiaa: politiikkaa (muutetaan lakeja, yhteiskuntaa jne.) ja rahaa. Kyse on valtiovallan, elinkeinoteollisuuden ja arvopaperisijoittajien epäpyhästä liitosta ja win-win -sopimuksesta.

Wikileaksin perustaja ja nokkamies Julian Assange on ”twiitannut”, että FBI:llä on pahamaineinen historia henkisesti epävakaiden henkilöiden targetoinnissa. Assange twiittasi:

– Lähes kaikki ”terrori-juonet” ovat FBI:n luomia, osana järjestön liiketoimintamallia.

Assange linkitti kommenttinsa Caroline Simonen Business Insider -artikkelin ”FBI valmistaa terrori-tapauksia mittavammin kuin koskaan aiemmin.”

Ennen kuolemaansa, media kysyi Lee Harwey Oswaldilta, ampuiko hän John F. Kennedyn. Oswald vastasi olevansa lavastettu syntipukki. Sirhan Sirhan, James Earl Ray, John Wilkes Booth… syntipukkien lista alkaa olla pitkä.

Olisiko mahdollista että Stephen Paddock oli syntipukki USA:n sisäpolitiikkaa ohjailevassa tapahtumassa? Helposti. Moni silminnäkijä todisti nähneensä Lee Harweyn JFK:n murhan tekoaikana Dallasin koulukirjavaraston kahvilassa juomassa Colaa. Otettiinko tämä huomioon Warrenin komission JFK-murhatutkinnassa? Ei tietenkään. Miksipä siis Vegasin ampumisen virallista versiota kyseenalaistavia todisteita tuotaisiin päivän valoon?

Lähes kaikki Paddockista julkaistut kuvat ovat väitetysti kuvamanipuloituja. Tämäkin (ilman tekstiä tietenkin).

Oliko julkisuuteen vuotaneissa kuvissa sviitin lattialla makaava henkilö edes todella Paddock? Onko hän koskaan oikeasti edes ollut sviitissään ammunnan aikana, elossa tai kuolleena? Aivan kuten aiempienkin USA:n poliittisten murhien suhteen on ollut, emme todennäköisesti koskaan tule varmuudella tietämään moniin kysymyksiin vastauksia.

Mutta kuolleiden ruumiit olivat hädin tuskin vielä jäähtyneet Las Vegasin lämpöisessä yössä, kun USA:n vasemmistolainen siipi, demokraatit (Hillary Clinton etunenässä) alkoivat politikoimaan vaatien aselakien tiukentamista. Toisin sanoen perustuslain 2. pykälän muuttamista ja mitätöimistä. Ja monella tapaa tästä juuri onkin kyse.

Oikeus henkilökohtaiseen aseeseen onkin viimeinen asia, jota Amerikkalaisilta ei ole vielä viety. Heiltä (kuten meiltä eurooppalaisiltakin) on viety jo oikeus yksityisyyteen, omaan kehoon, omaan mieleen, omaan maahan, kulttuuriin, identiteettiin ja pian myös omaan uskontoon ja omaisuuteen. Eurooppalaisilta aseoikeus onkin jo käytännössä viety.

Totalitaarisille ja korruptoituneille hallinnoille on aina ollut leimallista riisua kansa ensin aseista. Kun kaikki aseet ovat vain valtiohallinnolla (tai globaalilla sellaisella) ihmiset ovat aina kautta historian joutuneet hallitsijansa sorron uhreiksi.

Oikeus aseisiin ei ole turhaan USA:n perustuslaissa jo toisena pykälänä, heti sananvapausoikeuden jälkeen. Toinen pykälä luotiin suojelemaan ensimmäistä. Kun aseoikeus on viety, oikeus sananvapauteen viedään perässä. Tämän jälkeen kaikki toivo on menetettyä.

 1.  Osa uhreista kriisinäyttelijöitä?

Monet paikalla olleet silminnäkijät ovat kertoneet kyllä väistelleensä luoteja, mutta vastaavia tarinoita ovat kriisinäyttelijät ennenkin levitelleet sosiaaliseen mediaan tai kertoneet valtamedialle.

False flageille ominainen piirre on, että täysin identtisen näköisiä henkilöitä esiintyy eri rooleissa, eri terrori-iskuista kertovissa uutislähetyksissä. Vaikka valtaosa uhrien haastatteluista vaikuttavat autenttisilta, tälläkin kertaa valtamedian uutisvideoilla on esiintynyt tuttuja naamoja aiemmista terrorilähetyksistä. Usein tv-lähetyksissä kriisipaikalla haastatellun henkilön todellinen nimi ja profiili on löytynyt jopa IMDB:n (International Movie Data Base) -sivulta. Ja jälleen kerran jotkut median haastattelemat henkilöt (”uhrit”) ovat myös esiintyneet tv-lähetyksissä kyseenalaisesti.

Tuttuun tapaan he pidättelevät hymyä ja jopa purskahtavat vahingossa nauramaan kesken vakavan aiheen, nopeasti korjaten roolinsa takaisin.

Myös tarinat ovat kummallisia. Esimerkiksi eräs paikalla ollut ”Mike Cronk” –niminen mies kertoi uutislähetystallenteessa kuinka hänen ystäväänsä ”Rob Macintoshiin” osui kolme luotia rintaan. Tämän jälkeen he kiipesivät korkean aidan yli ja siirtyivät lavarakenteiden alle suojaan odottamaan ampumisen loppumista ja mahdollisuutta poistua alueelta. Lopulta heitä ei tultu edes noutamaan konserttialueelta, vaan kaverit kävelivät pitkin Boulevardia etsien kyytiä sairaalaan, joka viimein löytyi. Rob selvisi tarinan mukaan lopulta hengissä.

Jokainen voi ymmärtää, että kolmen konetuliaseella rintaan ammutun luodin jälkeen kukaan ei liikkuisi enää mihinkään, saati selviäisi hengissä ilman välitöntä ammattimaista ensiapua. Jo pari päivää tragediasta Rob esiintyi sairaalassa kameroille hymyilevänä ja virkeänä, eikä hän ollut edes kytkettynä elintoimintoja avustaviin laitteisiin. Useimmat näistäkin videoista YouTube on jo syystä tai toisesta poistanut palvelustaan.

Tragediayönä Route 91 –festivaalialueen läheisyydessä kuvatussa tv-haastattelussa ”Cronk” esiintyy täysin puhtaana. Hän on juuri kantanut tunnin verran verta vuotavaa ystäväänsä, eikä hänessä ole veren tahraakaan.

 1.  False flag vai ei?

Joidenkin mielestä ammunnan ääni tuli PA-järjestelmästä, eivätkä hakeneet suojaa.

Mitä ilmeisimmin ihmisiä on kuitenkin loukkaantunut ja kuollut. Mutta olisiko Route 91 Harvest Festivaalin tapahtuma ollut mahdollista toteuttaa lavastettuna ”flash mob” –temppuna, jossa todellisuudessa ketään ei ammuttukaan? Olisi. Yleisön joukkoon voisi helposti soluttaa X-määrä kriisinäyttelijöitä, jotka alkaisivat sovitusta äänimerkistä (ammunnan ääni) aiheuttamaan aidon tuntuista kaaosta. Panikoimalla, kaatumalla ja tahrimalla itsensä tekoverellä, toisten kriisinäyttelijöiden tullessa välittömästi avustamaan heitä, eristäen näin ”uhrin,” jotta operaation ulkopuoliset eivät pääsisi toteamaan tilanteen todellista puolta.

Route 91 Harvest Festivaalin kaaoksen kaltainen flash mob olisi itse asiassa jopa helpompi toteuttaa, kuin Bostonin pommitukset, jossa ”uhrit” joutuivat simuloimaan pommiräjähdyksen seuraamuksia. Las Vegasin tapahtumista kuvatuissa videoissa ja valokuvissa näkyy hämmästyttävän vähän verta, ampumahaavoja ja ilmiselvän kuolleita.

Tuskin kukaan kiistää etteikö Las Vegasissa olisi loukkaantunut ihmisiä. Massapaniikki ja kaaos voivat aiheuttaa jopa kuolemia. Mutta kuoliko ketään luoteihin? Onko tästä 100%:sta varmuutta? Valehtelevan valtamedian tietoihin ei tunnetusti ole ainakaan luottamista.

Videotallenteissa konetuliasetta muistuttava ääni on ilmiselvä, mutta on vaikeaa löytää videota, jossa olisi kuultavissa/nähtävissä selvää luotien osumista tai kimpoilua. Sen sijaan paikalla olleiden ihmisten kuvaamilla kännykkävideoilla on kuultavissa mm. seuraavia kommentteja:

”Joku pelleilee äänisysteemin kanssa. Missään ei ole osumia, ei osumia. Se on äänisysteemi.”

”Ne eivät ole oikeita aseen laukauksia.”

”En näe todellakaan ketään oikeasti loukkaantunutta.”

”Ne ovat ilotulitteita.”

Kuten Bostonin pommituksen valokuvissa, myös Las Vegasin valokuvissa oleva veren väri on herättänyt keskustelua. Monen mielestä maassa ja ihmisten iholla oleva veri olisi aivan liian kirkkaan punaista. Ex-CIA virkamies Robert Steelen mukaan Las Vegasin verilöyly olisi ollut ”hybridi false flag.” Toisin sanoen false flag, jossa käytettiin oikeita aseita ja jossa myös ihmisiä kuoli oikeasti. 9/11 oli myös tälläinen. Toisin kuin mahdollisesti täysin uhrittomat Bostonin pommitukset ja Sandy Hook –ammunta.

 1.  Kriisinhallintapalvelut ja kriisinäyttelijöiden rekrytointi-ilmoitus ennen verilöylyä

”Kriisinhallintapalveluita” tarjoilee mm. Crisis Cast.

Lavastettujen kriisien, mellakoiden ja mielenosoitusten järjestäminen on ollut jo vuosia suurta bisnestä. Operatiivisesti tälläisiä kriisinhallintapalveluita tarjoavat nykyisin monet yritykset, kuten Crowds on Demand, Crisis Solutions ja Crisis Cast, jotka toimivat usein yhteistyössä valtiollisten- (poliisi, tiedustelupalvelut jne.) ja ei-valtiollisten (esim. George Soros/Open Sociaty, turvallisuusalan yritykset jne.) järjestöjen, virastojen sekä valikoitujen valtamedioiden kanssa.

Kuusi viikkoa ennen Las Vegasin tragediaa, kriisinhallintaharjoituspalveluita tarjoava Crowds on Demandilla oli rekryilmoitus netissä, jossa haettiin näyttelijöitä tulevaan Las Vegasin alueella toteutettavaan tapahtumaan. Hakemukseen oli liitettävä seuraavat tiedot: Koko nimi, oletko yli 21-vuotias (joissakin tapahtumissa on alkoholia ja tapahtumatilat vaativat ko. ikää), aikaisempi oleellinen kokemus (näyttelijänä/esiintyjänä, tuote-esittelijä, poliittinen aktivisti jne.), koska olet yleensä vapaa työlle, CV (vapaaehtoinen) ja sopiiko sinulle rauhanomaisiin mielenosoituksiin osallistuminen (vapaaehtoinen).

Crisiscast.com mainostaa sivullaan mm. kuinka heidän palvelunsa kattaa: designin, käsikirjoituksen, henkilö-castingin (rekry), lavasteet/tehosteet ja niiden pystyttämisen/asentamisen, elokuvatason pyrotekniikat, tekoraajat, meikkitehosteet, yli 50 psykologisesti koulutettua amputoitua roolinäyttelijää ja psykologisesti koulutettua näyttelijää (joillakin turvallisuusluokitus) ja videokuvausryhmä ulkotuotantoyksiköllä. Jokainen työntekijä allekirjoittaa vaitiolovelvollisuus-sopimuksen ennen alkavaa operaatiota. Suosittelen tarkistamaan heidän sivultaan millaiset yhteistyökumppanit yhtiöllä on.

Completecrisissolutions.com.au listaa vastaavasti palveluistaan mm.  käytännön (kriisi) skenaarion ja laajuuden kehittämisen, media- ja kameramiehistön, sosiaalisen median ja toimittajien sisällyttäminen, yhteydenpidon keskeisten sidosryhmien, kuten pelastuspalveluiden, sääntelyviranomaisten ja lainvalvojien kanssa, jne. Heidän ”harjoitteensa” voivat pyöriä aktiivisena muutamasta tunnista jopa viiteen päivään.

Kriisinhallintapalveluita on monia ja varmasti merkittävä osa palveluista ei ole millään tavoin osallisena ihmisten julkisissa huijaamisissa. Mutta mikäli kyse olisi vain kriisien harjoittelusta, mihin moisessa tarvitaan ammattimaisia näyttelijöitä ja aidon oloista sosiaaliseen mediaan tuotettua kriisi-poustaus- ja silminäkijä-videotuotantoa? Esimerkiksi Suomen pelastuslaitokset, poliisi ja armeija ovat harjoitelleet kriisinhallintaa vuosikymmenien ajan ilman ammattinäyttelijöitä, aidon näköisiä onnettomuusmeikkejä, feikki SoMe-videoita ja amputoituja esittäjiä.

Totuus on, ettei tälläisellä pelleilyllä ole todellisen kriisiharjoituksen kanssa paljoakaan tekemistä. Enemmän nämä haiskahtavat julkista mielipidettä ja politiikkaa ohjailevalta psykologisten mediaoperaatioiden palveluilta.

 1. Omituisia uutisten julkaisuaikoja tragediasta

Listan viimeiselle ongelmalle/outoudelle on vaikea löytää enää lähteitä, koska jäljet ovat kylmenneet. Vain muutama päivä tapahtuneesta internetissä löytyi kuitenkin amerikkalaisten uutis-sivujen artikkeleita tapahtuneesta, joiden julkaisupäivä oli ilmeisesti ennen lokakuun 1. päivää. YouTubessa oli myös videoita, joissa ihmiset esittelivät muutamien medioiden ”twiittejä” Las Vegasin ammunnoista joiden julkaisupäiväys oli jopa 28. tai 29.9. Tätä artikkelia kirjoittaessa näitä lähteitä ei ole enää löytynyt. YouTube on ilmeisesti poistanut ko. videot, eikä väärillä päiväyksillä olevia artikkeleitakaan enää löydy. Esimerkiksi 2 päivää ennen ampumista asiasta uutisoineen WGOW talk radion sivulta ko. artikkelit on poistettu. Asia jää siis auki. Jäljellä oli vain tämä.

Seuraava kohde?

Kuten aina, Vegas-tragediankin media unohti välittömästi kun epämiellyttäviä epäselvyyksiä alkoi nousta liikaa.

Yksi asia on kuitenkin varmaa, lisää vastaavia ja suurempia tragedioita on luvassa. Mikä voisi olla seuraava suuri kohde? Maaradiolla on oma epäilynsä; seuraa tarkasti Super Bowl 52:tä.

Kymmeniä tuhansia ihmisiä sisältävällä urheilustadionilla aikaansaatua massakaaosta ja paniikkia suorassa lähetyksessä, USA:n katsotuimman ohjelman aikana, parempaa false flagia ei voisi kuvitella. Tämän kaltaisessa flash mobissa oikeita ammunnan tai pommiräjähdyksen uhreja ei edes välttämättä tarvittaisi. Valtava kaaos suljetussa tilassa tuottaisi aitoja uhreja ”tarvittavan määrän” jo itsestään.

Super Bowl -terrori-iskua on tavallaan jo pedattu: USA:n keskiluokka on ollut avoimesti raivoissaan, koska muutamat mustat jalkapallotähdet eivät ole suostuneet seisomaan otteluiden avauksissa kansallishymnin aikana. Tämä toimisi ”motivaationa” seuraavalle valkoihoiselle ”yksinäiselle sudelle.”

Moinen antaisi demokraateille myös sauman syyttää presidentti Donald Trumpia yllyttämisestä terrori-iskuun, koska Trump on useaan otteeseen tuominnut polvistuneet pelaajat Twitterissään alatyylisesti maanpettureiksi.

USA:n liittovaltioviranomaiset pitävät Super Bowl:ia ”toiseksi suurimpana terrorismin kohteena.” Läheltä-piti –tilannekin on jo koettu: ISIS-tukija Abdul Malik Abdul Kareem –niminen henkilö jäi kiinni suunnitelmasta räjäyttää omatekoinen pommi Super Bowl 49 –tapahtumassa, University of Phoenix Stadiumilla 2015.

The Super Bowl 52 pelataan helmikuun 4. päivä 2018 Minneapolisissa, U.S. Bank Sadiumilla. Laajennettuna stadionille mahtuu peräti 70 000 ihmistä. Viime vuonna Super Bowl –lähetyksellä oli yli 100 miljoonaa TV-katsojaa. Pistäkää päivä ylös ja seuratkaa Simpson´s –TV-sarjaa. Simpson´s kun tuntuu usein ennustavan tulevia omituisen tarkasti. 🙂

Motivaatio? Kuka hyötyy?

Luonnollisesti Paddockista on nyt myös alettu levittämään profiilia ”salaliittoteoreetikkona,” joka uskoi mm. että ”9/11 -iskut olivat inside job.” Tämä oli odotettavissa. Mitä seuraavaksi? Ihmisen aikaansaaman ilmastonmuutosteorian kieltäjä? Rokotteiden, GMO-ravinnon tai vapaakauppasopimusten vastustaja? Tekijän motiivi on tähän tietoon edelleen tuntematon. Tuntuukin kuin motiivi olisi kaupan. Ikään kuin viranomaiset tarjoaisivat julkista profiilia ja ”selitystä” eniten tarjoavalle, koska tälläisillä operaatioilla on aina poliittinen tavoite. Asevastainen propaganda alkoi ainakin välittömästi.

Poliittiset murhat jäävät lopulta aina epäselviksi, koska murhan takana olevat jäljet johtavat aina korkeimmalle hallinnolliselle tasolle. Jonkin orastavan käsityksen voi saada kuitenkin seuraamalla mitä murhan jälkeen tapahtuu ja ennen kaikkea; ketkä –tai mitkä tahot- murhasta hyötyvät? Las Vegasin verilöylyn kaltaisista tapahtumista on jo nyt havaittavissa tuttu ”problem-reaction-solution” –asetelma.

Las Vegasin verilöylyn virallisen version ongelmat ja outoudet tuskin tulevat jäämään tähän. Maaradio.fi tulee palaamaan näihin aiheisiin tulevalla podcastillaan.

 

M. Kallio/Maaradio.fi

Lisää lähteitä:

http://yournewswire.com/antifa-las-vegas-shooting/

http://yournewswire.com/las-vegas-bellagio-hotel-shooters/

http://yournewswire.com/4chan-vegas-attack/

4chan Warned About Vegas 3 Weeks Early: Possible Financial and Political Gain Behind Mass Murder

http://www.zerohedge.com/news/2017-10-05/paul-craig-roberts-asks-was-las-vegas-shooting-false-flag

https://www.activistpost.com/2017/10/eerie-predictions-vegas-cui-bono.html

https://www.activistpost.com/2017/10/iraq-war-vet-gave-exact-location-vegas-shooter-says-police-took-hour-respond.html

http://www.nydailynews.com/news/crime/suspected-isis-supporter-indicted-super-bowl-bomb-plot-article-1.2478522

https://wakeup-world.com/2017/10/07/las-vegas-false-flag-mass-shooting-a-mix-of-real-casualties-and-crisis-actors/