Maaradio.fi remontissa

Hyvä Maaradio.fi:n ystävä,

Olet varmasti huomannut etteivät monet asiat ole vielä Maaradio.fi -sivulla toiminnassa, kuten mm. podcastit. Pahoittelemme asiaa. Vanha Maaradio.fi -sivusto hajosi reilu vuosi sitten käytännössä käsiin verkkohyökkäyksien myötä. Uusi sivu on ollut nyt vuoden verran rakenteilla kokonaan uudelle alustalle ja tämä projekti on edelleen kesken. Maaradio.fi ei ole liiketoimintaa harjoittava sivusto, vaan talkoohengessä ylläpidetty proggis, jota toteutetaan puhtaasti ”rakkaudesta lajiin”. Tästä johtuen tekniset prosessit ja haasteet etenevät valitettavasti hitaammin kuin toivoisi. Maaradio.fi:n jengi haluaa vilpittömästi kiittää sinua kärsivällisyydestä ja toivottaa tervetulleeksi jatkossakin. Valitettavasti sivun valmistumisen ajankohtaa on edelleen vaikea ennakoida. Joten toivomme, että käyt aika-ajoin tsekkaamassa tilanteen! Lämmin kiitos.

Dear friend of Maaradio.fi,

You might have notice, Maaradio.fi website is not complete yet. We regret that most of the functions like podcasts are not yet available. The previous Maaradio.fi website crashed down around year ago due to series of hacks. This new website has been under construction for over a year now, and the project is still unfinished. Maaradio.fi does not practice any business, hence the technical processes and challenges move forward slower than one would hope. The small team of Maaradio.fi wants to thank you sincerely for your patience and welcomes you to the site now and in the future. Unfortunately it is still difficult to predict when the site will be complete. We hope that you visit Maaradio.fi from time to time, to check out our status as it progresses. We´re doing our best. Thank you.