Podcast Ep. 15: Arto Lauri vapaamuurariksi vasten tahtoaan?

Arto Lauri on Olkiluodon ydinvoimaloissa yli 20 vuotta. työskennellyt sähköinsinööri, jolla on ollut Teollisuuden Voiman ja Sisäministeriön myöntämä ydinvoimateollisuuden korkein mahdollinen A1-turvaluokitus. Hänellä on lähes 30 vuoden kokemus ydinalan sisäpiiristä ja hän on esiintynyt mm. kahdessa kotimaisessa atomiteollisuutta käsittelevässä dokumentissa: Olkiluodosta Ikuisuuteen ja Atomin Paluu. Muun muassa YouTube-kanavansa myötä tämä ”Eurajoen Tesla” on tällä hetkellä kenties Suomen näkyvin atomivoimaa vastustava aktivisti.

Videoillaan Lauri on ryvettänyt atomiteollisuuden, politiikan ja tieteen salaisuuksia sekä korruptiota sen verran suorasanaisesti, että hän väittää olevansa muun muassa suojelupoliisin (SUPO) jatkuvan vainon kohteena.

Tällä kertaa jännittävinä aiheina ovat: salaperäinen kirje vapaamuurareilta, kristittyjen alkusuomalaisten vaiettu historia, Helsingin maanalaiset salaiset ydinvoimalat, älysirut, nanoteknologia, Big Brother, Fiat-valuutan historia, uskontojen välinen sotahistoria, atomiteollisuuden ahdinko ja korruptio, Stealth- ja levitronmetallit, ”Itämeren UFO”, M/S Estonian uppoamisen syy, atomi- ja kvanttifysiikka, Euroopan hiukkasfysiikan tutkimuskeskus CERN:in todellinen toiminta, esihistoriallisen eliöstön suuri koko, Kuun olemassaolon mysteeri, kuuluisa Roswellin UFO-tapaus ja disinformaatio-psyopsit.

Recorded in Eurajoki, on 12.4.2017.

Host: Mikael Kallio
Web Administrator: Jussi P. Kaivo
Theme music: Jay Roll

Track 1: Sunday by cdk (c) copyright 2016 Licensed under a Creative Commons Attribution (3.0) license.

Track 2: The Coverup by Platinum Butterfly (c) copyright 2014 Licensed under a Creative Commons Attribution Noncommercial (3.0) license.

Arto Lauri podcast ep.15-slide image: The original background image by Varsha Y S, published under the license of Creative Commons (4.0)