Podcast Ep. 16: Tri Harri Virolainen: Oppimisen ja anteeksiannon taitojen salaisuus ja merkitys

Maaradion vieraana on tohtori Harri Virolainen. Virolainen on eräänlainen elämän multitutkija, joka on perehtynyt muun muassa hengen ja mielen voimiin. Hänellä on peräti neljä maisterin tutkintoa sekä yksi tohtorin tutkinto. Virolaiselta on ilmestynyt lukuisia mielen voimaan liittyviä tietokirjoja, joista viimeisin on nimeltään Mielen voima oppimisessa. Useimmat kirjansa hän on kirjoittanut yhdessä kaksoisveljensä tohtori Ilkka Virolaisen kanssa.

Valaisevan keskustelun aiheina ovat muun muassa: nopean ja tehokkaan oppimisen keinot, pedagogiikan ongelmat/puutteet kouluissa ja oppilaitoksissa, henkinen kasvaminen, mielen rajoitteet, negatiivisista tunteista ylipääseminen, anteeksiantamisen merkitys, johtamiskulttuuri, työhyvinvointi, energiahoidot, rokotteet, vaihtoehtohoidot vs. lääketieteellinen hoito, placebo-ilmiö, NLP, masennuksesta selviäminen, epigenetiikka, kehosta irtautumiskokemukset (OBE), inkarnaatio ja suojelusenkelit.

Recorded in Pori, on 13.4.2017.

Host: Mikael Kallio
Web Administrator: Jussi P. Kaivo
Theme music: Jay Roll

Track 1: Feeling Dark (Behind The Mask) by 7OOP3D (c) 2010 Licensed under a Creative Commons Attribution Noncommercial (3.0) license.

Track 2: Broken by Milabrya (c) 2009 Licensed under a Creative Commons Attribution Noncommercial (3.0) license.

Related links:

UUTUUS! Ilkka ja Harri Virolainen paljastavat tehokkaan oppimisen salaisuuden

https://www.huippufiilis.fi/

https://www.facebook.com/anteeksiantokirja/

http://huippuhyvinvointi.fi/henkilosto/