Yhteydenottolomake

Ota koodia Maaradioon!

Haluatko tarjota Maaradioon itse kirjoittamaasi kolumnia/blogisarjaa/artikkelia tai itse ottamiasi kiinnostavia uutiskuvia (havaintoja)? Videomateriaalia emme valitettavasti kykene vielä toistaiseksi julkaisemaan. Haluatko ehdottaa uutisvinkkiä, artikkeliaihetta tai kenties jotain kiinnostavaa vierasta podcast -haastattelua varten? Hyvin perusteluin voit ehdottaa itseäsikin. Ehkä haluat lähettää vain asiallista ja rakentavaa palautetta (mikä tärkeää!)?

Tai kiinnostaisiko kenties jonkinlainen yhteistyö Maaradion kanssa? Maaradio haluaa kehittää toimintaansa avoimin mielin ja etsii kaiken aikaa pieneen tiimiinsä motivoituneita ja aktiivisia osaajia, niin portaalin sisältö- kuin teknisellekin puolelle. Sitoutumisen aste tai muoto tulee riippumaan vain itsestäsi.

Yhteydenotot ja mahdollinen lähettämäsi materiaali pysyvät takuuvarmasti luottamuksellisina, kunnes (jos) toisin asiasta yhdessä kirjallisesti sovimme (eli sähköpostitse). Julkaisutarkoitukseen lähetetyn kuvamateriaalin (tai tekstitiedoston) saatteena toivomme sinulta kirjallisen julkaisuluvan ja selkokielisen saatetekstin mistä lähetetyssä materiaalissa on kyse. Mikäli toivot että sinuun otetaan yhteyttä puhelimitse, muistathan jättää tarvittavat yhteystietosi (jotka myös pysyvät luottamuksellisina). Maaradio kiittää!

Disclaimer:

Maaradion toiminta ei ole toistaiseksi kaupallista vaan vapaaehtoista, joten lähetetystä materiaalista emme tarjoa korvausta. Kirjallisen julkaisuluvan jälkeen Maaradio ei tule luovuttamaan saamaansa materiaalia kolmannelle osapuolelle ilman asianomaisen suostumusta, mutta säilyttää itsellään oikeudet materiaalin julkaisun visuaaliseen ulkoasuun, sijoittamiseen, mahdolliseen siirtämiseen ja julkaisun kestoon sivuillaan. Maaradio ei ota juridista vastuuta, mikäli jokin mahdollinen kolmas osapuoli käyttäisi luvatta ja väärin Maaradiolle toisen osapuolen lähettämää materiaalia, jonka se on sivuillaan julkaissut. Maaradio ei myöskään ota juridista vastuuta sille lähetettyjen tekstien sisällöistä tai niiden mahdollisesta virheellisyydestä.

Jätä kommentti